עוגת גביניות ודאבל שוקולד

מתכון: רחלי קרוט

החומרים:

(תבנית 28 ס"מ) 

מצרכים לבצק:
½ קילו קמח לבן רב תכליתי maimon's
10 גרם (1 כף) שמרים יבשים maimon's 
100 גרם (½ כוס) סוכר
180 מ"ל (¾ כוס) מים
1 ביצה L
1 חלמון
100 גרם חמאה, מומסת

למילוי גבינה ושוקולד לבן:
500 גרם (אריזה אחת) גבינת כנען
100 גרם (½ כוס) סוכר לבן
3 חלמונים
30 גרם (3 כפות) פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד חלב

לציפוי:
1 ביצה, טרופה
אבקת סוכר לעיטור

אופן ההכנה:

1. בקערת מיקסר שמים את כל מצרכי הבצק פרט לחמאה ומערבלים עם וו לישה במשך 4 דקות. מוסיפים את החמאה ומערבלים עוד 4 דקות. מכסים ומתפיחים שעה בטמפרטורה החדר.
2. מערבבים בקערה את כל מצרכי המילוי פרט לשוקולד.
3. קוצצים דק את 2 סוגי השוקולד ומוסיפים לתערובת הגבינות. מערבבים.
4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב למלבן בעובי 1/2 ס"מ.
5. חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8 ס"מ.
6. באמצע של כל ריבוע מניחים בנדיבות ממילוי הגבינות. בערך כמות בגודל של כדור פינג פונג.
7. תופסים קצה אחד של בצק ומניחים מעל המילוי. תופסים את הקצה הנגדי ומניחים מעל הבצק שכרגע שמנו על המילוי.
8. חוזרים על הפעולה עם 2 הקצוות הנותרים. מהדקים היטב לאמצע כדי שלא יפתח.
9. מעבירים את המאפים לתבנית עגולה, עם נייר אפייה בתחתית, כשהם עומדים עם החלק המקופל כלפי חוץ (צמודים לדפנות). חשוב להניח אותם בעמידה אחד ליד השני עם רווח קטן בין כל מאפה. מכסים ומתפיחים במשך שעה.
10. מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-25 או עד שהגביניות זהובות.
11. מצננים מעט ומפדרים באבקת סוכר.