טיפים להכנת עוגות גבינה

פורסם בתאריך :

שתף :

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

Maimon's ומיקי שמו מעניקים לכם טיפים להכנת עוגת גבינה מוצלחת – כמו בקונדיטוריה:
לעוגות גבינה, בניגוד לעוגות אחרות, ישנם כללי אפייה קצת שונים. אבל כל מה שנדרש זה הקפדה על מספר כללים וקצת תשומת לב על מנת לקבל עוגה טעימה ויפה.

  • זכרו – גובהה של עוגת גבינה נקבע על פי גובה הבלילה בתבנית טרם הכנסת העוגה לתנור. אם בתנור העוגה עלתה, בתום האפייה היא תחזור לגובהה המקורי.
  • הקצפה – על מנת שלא תקרוס עוד יותר, חשוב לא להקציף מדי את המסה.
  • הפרדת ביצים – אםהמתכון דורש הפרדת ביצים, אך ורק החלבונים יוקצפו עם כל כמות הסוכר שבמתכון כדי לקבל קצף מבריק וקרמי ולא קצף יבש.
  • התנור – חממו את התנור בתוכנית רגילה – לא טורבו.
  • אדים – הוסיפו סביבה עשירה באדים ע"י הנחת תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור. האדים ימנעו את התייבשות העוגה וכתוצאה מכך יאפשרו לעוגה לעלות גבוה.
  • סדקים – מה עושים? גם אם נוצרו סדקים על העוגה , זה לא נורא! ניתן לקשט אותה במגוון דרכים שלא רק יסתירו את חלקה העליון, אלא יוסיפו שכבה נוספת של טעם ויופי:
  •  קירור – לאחר שהעוגה הצטננה, עדיף לשמור אותה במקרר לילה לפני הגשתה. הקירור מאפשר למלית הגבינה להתייצב ולטעמים להתמזג.

 שבירת מיתוסים:
אפשר לפתוח את התנור בזמן האפייה וגם להוציא את העוגה אל מחוץ לתנור ולהחזירה – העוגה לא תצנח בגלל זה.

שתף :

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרים שעשויים לעניין אותך