עוגיותפוריםמיס פטל – שרית נובק

עוגיות פאי תפוחים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם קמח
75 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
50 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
1 ביצה
מלית תפוחי עץ וקינמון

לציפוי:
½ כוס סוכר לבן
1 כפית קינמון טחון

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
2. במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים ביחד חמאה, קמח, אבקת סוכר ומלח עד שמתקבלים פירורים דקים.
מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה עד שמתקבל כדור בצק.
3. אוספים את הבצק, משטחים אותו לצורת פיתה, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר כשעה.
4. מוציאים את הבצק מהקירור ומרדדים לעלה דקיק על משטח מקומח היטב.
חותכים מהבצק רצועות בעובי 1.5-2 ס"מ. מסדרים את הרצועות בשתי-וערב וקורצים עיגולים.
את השאריות מרדדים מחדש וקורצים עיגולים.
5. לוקחים עיגול חלק, מניחים מעליו כפית מלית תפוחים ומניחים מלמעלה עיגול שתי-וערב.
סוגרים בעדינות בצדדים.
6. מערבבים סוכר עם קינמון וזורים מלמעלה.
7. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות עד שהעוגיות משחימות מעט.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים