עוגותשבועות

עוגת גבינה עם אוכמניות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

למלית:
500 גרם גבינה לבנה
½ כוס (100 גרם) סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
2 כפות ( 20 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי

לפירורים:
2 כוסות (200 גרם) קמח תופח
2 חלמונים
1 שקית סוכר וניל
200 גרם חמאה רכה
½ כוס (100 גרם) סוכר

אופציה לציפוי נוסף:
1 מיכל (400 גרם) מלית אוכמניות

אופן ההכנה

להכנת הבצק והפירורים:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. שופכים את כל חומרי הפירורים לקערה ולשים עד קבלת בצק אחיד. אפשר להשתמש במיקסר עם וו גיטרה.
3. מחלקים את הבצק לשני שליש ושליש. את שני השליש משטחים בתבנית עגולה ומהדקים היטב. את השליש הנוסף 4. משטחים בתבנית נוספת, קטנה יותר (עבור הפירורים)
אופים את הבצק בשתי התבניות עד שמזהיב, כרבע שעה.
4. עם הוצאת התבניות, צננו את התבנית הגדולה ובעזרת מזלג גרפו פירורים מהתבנית הקטנה.

להכנת המלית:
5. בקערה מערבבים גבינה, סוכר וסוכר וניל.
6. בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה ופודינג וניל עד קבלת קצפת יציבה. מקפלים את תערובת הגבינה אל הקצפת ושופכים על תחתית העוגה. מיישרים.
7. מפזרים את הפירורים על התערובת בצורה אחידה.
גיוון: ניתן להחליף את הפירורים מעל במלית אוכמניות .

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים