עוגותשבועותרחלי קרוט

עוגת גביניות ודאבל שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(תבנית 28 ס"מ)

מצרכים לבצק:
½ ק"ג קמח לבן רב תכליתי
10 גרם (1 כף) שמרים יבשים
100 גרם (½ כוס) סוכר
180 מ"ל (¾ כוס) מים
1 ביצה "L "
1 חלמון
100 גרם חמאה, מומסת

למילוי גבינה ושוקולד לבן:
500 גרם (אריזהאחת) גבינת כנען
100 גרם (½ כוס) סוכר לבן
3 חלמונים
30 גרם (3 כפות) פודינג בטעם וניל צרפתי
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד חלב

לציפוי:
1 ביצה, טרופה
אבקת סוכר לעיטור

אופן ההכנה
  1. בקערת מיקסר שמים את כל מצרכי הבצק פרט לחמאה ומערבלים עם וו לישה במשך 4 דקות. מוסיפים אתה חמאה ומערבלים עוד 4 דקות. מכסים ומתפיחים שעה בטמפרטורה החדר.
  2. מערבבים בקערה את כל מצרכי המילוי פרט לשוקולד.
  3. קוצצים דק את 2 סוגי השוקולד ומוסיפים לתערובת הגבינות. מערבבים.
  4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב למלבן בעובי 1/2 ס"מ.
  5. חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8 ס"מ. באמצע של כל ריבוע מניחים בנדיבות ממילוי הגבינות. בערך כמות בגודל של כדור פינג פונג.
  6. תופסים קצה אחד של בצק ומניחים מעל המילוי. תופסים את הקצה הנגדי ומניחים מעל הבצק שכרגע שמנו על המילוי.
  7. חוזרים על הפעולה עם 2 הקצוות הנותרים. מהדקים היטב לאמצע כדי שלא יפתח.
  8. מעבירים את המאפים לתבנית עגולה, עם נייר אפייה בתחתית, כשהם עומדים עם החלקה מקופל כלפי חוץ (צמודים לדפנות). חשוב להניח אותם בעמידה אחד ליד השני עם רווח קטן בין כל מאפה. מכסים ומתפיחים במשך שעה.
  9. מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-25 או עד שהגביניות זהובות.
  10. מצננים מעט ומפדרים באבקת סוכר.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים