עוגותשבועותמיס פטל – שרית נובק

עוגת שארלוט גבינה פירות אדומים ובישקוטים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

חבילה בישקוטים
500 מ"ל שמנת להקצפה
1 חב' (80 גרם) פודינג וניל צרפתי
500 גרם גבינה לבנה
½ כוס סוכר
מעט גרידת לימון (לא חייבים)

אופן ההכנה

1.מקציפים במיקסר שמנת עם פודינג וסוכר לקצף יציב.
2.מוסיפים גבינה וגרידת לימון ומערבבים היטב.
3.מרפדים תבנית בקוטר 20 ס"מ בבישקוטים בתחתית. מרפדים את הדפנות בשקף.
4.שופכים מעל הבישקוטים את תערובת הגבינה ומיישרים.
5.מכניסים למקרר להתייצבות למשך הלילה (אפשר גם להקפאה)
6.מוציאים את העוגה ומחלצים מהתבנית.
7.מצמידים בישקוטים לדפנות וקושרים בסרט.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים