יום הולדתעוגיותשוקולד

קוקיגלידה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

8 כריכי גלידה:

לבצק:

1 חבילה עוגיות דאבל שוקולד צ'יפס
2 ביצים
200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות קטנות
½ כוס שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%

למלית:
2 חבילות (190 גרם) פודינג שוקולד אמיתי
½ 4 מיכלים (1100 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
½ כוס מיני מיני עדשים

לציפוי:

סוכריות צבעוניות לקישוט

אופן ההכנה

הבצק:

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה (או במעבד המזון) מערבלים את הביצים, תערובת להכנת עוגיות דאבל שוקולד ציפס maimon's ואת החמאה עד לקבלת בצק אחיד.
2. מוסיפים שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% ומערבלים עד שנטמעים בבצק.
3. צרים מהבצק 16 כדורים בקוטר כ- 5 ס"מ, מניחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה עם מרווח רב אחת מהשנייה, ומשטחים קלות בעזרת האצבעות.
4. מחממים את התנור לטמפרטורה של 170מעלות.
5. אופים את העוגיות כ-15 דקות, עד שהן מתייצבות במרכזן.

המלית:

6. יוצקים שמנת מתוקה לקערת המיקסר, מוסיפים פודינג שוקולד אמיתי maimon's ומקציפים בעזרת בלון ההקצפה לקצף יציב.
7. מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול ומזלפים על מחצית מהעוגיות פודינג.
8. מפזרים על כל עוגייה מיני מיני עדשים ומכסים בעוגייה שנייה ליצירת כריך עוגיות. מהדקים קלות את שתי העוגיות זו לזו
9. ומעבירים למקפיא לשעתיים לפחות, עד להקפאה מלאה.

הציפוי:

10. מפזרים סוכריות צבעוניות לקישוט על משטח עבודה ומגלגלים את צידי העוגיות על הסוכריות כך שייצפו אותן מסביב.
מחזירים להקפאה עד להגשה.

הוראות אחסון:

11. מאחסנים במקפיא עד שבועיים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים