יום הולדתקינוחיםשוקולדשירן מתתיהו

שיפודי פנקייק שוקו יפני

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(כ-17  שיפודים)

לפנקייק:
3 חלמונים
25 גרם חמאה מומסת
1 כוס  (240 מ"ל) חלב
1 חבילת פודינג בטעם שוקולד
3/4 כוס (140 גרם) קמח תופח
2 חלבונים
4 כפות סוכר

לקצפת:
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג בטעם וניל צרפתי

לקישוט:
סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה

הכנת הפנקייק:
1. בקערה מערבבים את החלמונים עם החמאה המומסת.
2. מוסיפים את החלב ומערבבים לאיחוד.
3. מוסיפים את האבקה להכנת פודינג  שוקולד ואת הקמח התופח. מערבבים לאיחוד עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
4. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב. מעבירים את הקצף לבלילת השוקו ומערבבים בתנועות קיפול.
5. מוזגים את תערובת הפנקייק בעזרת כף/ שקית זילוף/ בקבוק לחיץ ומטגנים 2 דקות מכל צד. מניחים את הפנקייק להתקרר בטמפרטורת החדר.

הכנת הקצפת:

6. מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג בטעם וניל עד לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן.
7. מרכיבים מגדל מכמות של 5 פנקייקים  ו-4 שכבות של קצפת. בין לבין מפזרים סוכריות צבעוניות.
8. בסיום ההרכבה ננעץ שיפוד או מקל סוכריה.

שומרים במקרר בקופסא אטומה עד 6 ימים או במקפיא עד שבועיים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים