פוריםעוגיות

אוזני המן פרח ריבה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
300 גרם קמח לבן רב תכליתי
¼ כפית מלח
¼ כוס חלב
צנצנת ריבה בטעם שאוהבים

אופן ההכנה
  1. מכניסים לקערת המיקסר קמח, אבקת סוכר, מלח וחמאה קרה חתוכה לקוביות. מערבלים בעזרת וו גיטרה.
  2.  מוסיפים את החלב תוך כדי ערבול עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3. מוציאים את הבצק מהקערה , עוטפים בניילון נצמד,
    משטחים ומכניסים לקירור של שעה לפחות.
  3. מחממים תנור ל – 180 מעלות .
  4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ וקורצים ממנו פרחים בעזרת קורצן מתאים.
    מניחים מעט ריבה במרכז כל פרח ומקפלים לצורת אוזן המן .
  5. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כרבע שעה או עד שהעוגיות מזהיבות.
  6. ניתן לבזוק אבקת סוכר לאחר הצינון.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים