קינוחים

טארטלט גנאש שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(12 טארטלטים)

1 חבילה טארטלטים
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
150 מ"ל שמנת מתוקה

לקישוט:

אגוז ברס גרוס  (לא חובה)

אופן ההכנה
  1. בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה.
  2. בקערה חסינה מחום שופכים את השמנת על גבי השוקולד צ'יפס.
  3. מערבבים היטב עד לקבל תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתוך הטארטלטים.

מקשטים כל טארטלט במעט אגוזי ברס גרוסים ומכניסים למקרר כשעה עד להתייצבות.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים