קינוחים

טארטלט קרמל עם פיצוחים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(12 טארטלטים)

לטארטלטים:
1 חבילה (12 יחידות) טארטלטים

לקרם קרמל:
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
20 מ"ל שמנת מתוקה
20 גרם חמאה

לקישוט:
100 גרם אגוזי קשיו
100 גרם פיסטוק
גרם אגוזי בונדק
גרם שקדים
גרם פקאן מסוכר
(ניתן לבחור כ-3 סוגים פיצוחים)

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת עם תחתית עבה על אש בינונית ומוסיפים לאט את הסוכר, עד לקבלת קרמל חלק.
2. בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה
3. יוצקים את השמנת על הסוכר הנוזלי ומערבבים לאורך כל הזמן במטריפה עד לקבלת קרם זהוב וחלק. מורידים מהאש.
4. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
5. ממלאים את הטארטלטים פיצוחים השונים (למלא בצפיפות)
6. יוצקים את התערובת לתוך הטארטלטים ומכניסים למקרר כשעה עד להתמצקות.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים