חנוכהפיית העוגיות- ענבל לביא

טבעות תפוח הולנדיות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

¾1 (250 גרם) קמח רב תכליתי
1 שקית אבקת אפייה
1/3 כוס (65 גרם) סוכר
1 כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט
¼ כפית מלח
2 ביצים
2 כפות שמן
¼1 כוס (300 מ"ל) חלב
1 כפית תמצית וניל
5-6 תפוחים אדומים
חצי לימון
שמן לטיגון עמוק

להגשה:
אבקת סוכר פטנט
סירופ בטעם מייפל

אופן ההכנה
  1.  מערבבים בקערה את החומרים היבשים- קמח רב תכליתי, אבקת אפייה, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. מוסיפים ביצים, שמן וחלב וטורפים לתערובת חלקה. מכסים ומקררים לשעה.
  2. מחממים בסיר בינוני שמן עמוק, עד שקיסם שנטבל בשמן יוצר בועות קטנות סביבו.
    במקביל קולפים את התפוחים, מוציאים את הליבה בעזרת תפוחון ופורסים לפרוסות של סנטימטר.
  3. מטפטפים מעל התפוחים מעט מיץ לימון למניעת השחרה.
  4. טובלים בכל פעם פרוסת תפוח בתוך הבלילה, מניחים לעודפי בלילה לטפטף ומעבירים לשמן החם. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.
  5. מעבירים את הטבעות לנייר סופג ומצננים קלות. מפדרים באבקת סוכר פטנט בנדיבות, ומגישים עם סירופ מייפל לטבילה.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים