שוקולדקינוחים

טראפלס שוקולד קוקוס על מקל

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

חבילה (100 ג') שוקולד לבן
3 כפות (50 מ"ל) שמנת מתוקה
חבילה (100 ג') קוקוס טחון
כף ליקר קוקוס
300 ג' שוקולד חלב לציפוי (עדיף מטומפרר)
קוקוס קראנץ'
חבילת מקלות

אופן ההכנה

1. מרתיחים שמנת ושופכים על השוקולד בתוך קערה.
2. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב.
4. מעבירים למקרר למשך כשעה וחצי.
5. מכדררים כדורים שווים בעזרת הידיים, נועצים בכל כדור מקל של סוכרייה ומחזירים למקרר לכ-30 דקות.
6. ממיסים את שוקולד החלב בקערה.
7. טובלים את המקלות בשוקולד החלב ומפזרים קוקוס קראנץ' מעל. שומרים במקרר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים