שבועותשוקולדקינוחים

טריקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

למרנג:
8 חלבונים
¼ 1 כוסות (240 גרם) סוכר
2 כוסות (240 גרם) אבקת סוכר
1 שקית (100 גרם) אגוז לוז קלוי וטחון

לקרמים:
3 מיכלים (750 מ"ל) שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66%
150 גרם שוקולד חלב
150 גרם נטיפים בטעם שוקולד לבן

לקישוט:
½ שקית (50 גרם) אגוז ברס

אופן ההכנה

הכנת המרנג:

1. בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף מבריק ויציב. מקפלים פנימה את אבקת הסוכר ואגוזי הלוז.
2. בעזרת שקית זילוף מזלפים 3 עיגולים בקוטר 20 ס"מ על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות כשעתיים, עד שהמרנג מתקשה. מצננים.

הכנת הקרמים:

3. בסיר מביאים לרתיחה מיכל שמנת מתוקה. מוסיפים לסיר את השוקולד המריר ומערבבים עד קבלת קרם חלק. מעבירים לכלי סגור ומצננים לילה במקרר.
4. חוזרים על הפעולה עם שני סוגי השוקולד הנוספים.

הרכבת העוגה:

5. מקציפים כל אחד מהקרמים בנפרד עד שמתקבל קרם אוורירי/מוס. שימו לב לא להקציף יתר על המידה שהקרם לא ישבר.
6. מניחים על צלחת הגשה את אחד המרנגים. מורחים עליו את מוס השוקולד המריר מניחים מעל מרנג נוסף ומורחים מעליו את מוס השוקולד החלב.
7. מניחים מעל את המרנג האחרון ומורחים מעליו את מוס השוקולד הלבן.
8. מקשטים בברס (אגוזי לוז מסוכרים). שומרים את העוגה בהקפאה. מפשירים את העוגה במקרר כ-3 שעות לפני ההגשה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים