חנוכהפיית העוגיות- ענבל לביא

לביבות גבינה רוסיות עם שוקולד לבן ודובדבנים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

ל-20 לביבות
500 גרם גבינת טבורוג (גבינה כחושה לאפייה)
2 ביצים
3 כפות (35 גרם) סוכר
½ כפית מלח
1/3 כוס (50 גרם) קמח תופח
½ שקית (40 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי
85 גרם נטיפים בטעם שוקולד לבן

להגשה:

מלית דובדבנים 70% פרי
שמנת חמוצה

אופן ההכנה

1. מערבבים  בקערה גבינה כחושה, ביצים, סוכר ומלח. מוסיפים קמח תופח, פודינג וניל צרפתי ונטיפים בטעם שוקולד לבן ומערבבים לתערובת אחידה וסמיכה מאוד.
2. מודדים בכל פעם כף מלאה מהתערובת ומגלגלים לכדור בידיים רטובות. חוזרים על הפעולה לקבלת כ-20 כדורים.
3. מחממים מעט שמן במחבת חמה, מניחים במחבת כמה כדורי גבינה ומשטחים ללביבה עבה. מטגנים בעדינות על חום בינוני- נמוך כמה דקות עד לגוון שחום.
4. הופכים את הלביבות בעדינות בעזרת מרית ומטגנים כמה דקות נוספות להשחמה.
5. מעבירים בעדינות לצלחת הגשה ומצננים מעט.
6. מגישים את הלביבות בעודן חמימות עם רוטב של מלית דובדבנים ושמנת חמוצה.

 

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים