פוריםעוגיותלחם ומאפיםמיס פטל – שרית נובק

מגולגלות פרג

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

500 גרם קמח לבן מנופה
1 כוס חלב
1 כפית שמרים יבשים
קורט מלח
25 גרם חמאה רכה
2 כפות סוכר
מלית פרג

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מערבבים בקערה קמח, שמרים וסוכר. מוסיפים חלב, חמאה ומלח ולשים כ-5 דקות לבצק חלק.
מניחים לתפיחה כשעה.
3. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעלה דקיק, מורחים מלית פרג ומגלגלים לרולדה.
4. פורסים את הרולדה לפרוסות בעובי 2 ס"מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות עד שהבצק מזהיב מעט.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים