פוריםדליה עובדת

מרנג שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

4 חלבונים בטמפרטורת החדר
1 כוס (200 גרם) סוכר
1 כוס (140 גרם) קקאו דל שומן 10-12%

אופן ההכנה

1. מניחים סיר עם מים רותחים (1/3 גובה).
2. מעל הסיר מניחים קערה חסינת חום ומוסיפים את החלבונים והסוכר. (ביין מארי)
3. טורפים במשך כ-5 דקות עד שהסוכר נמס.
4. מעבירים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה. מקציפים עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק.
5. מוסיפים למרנג 1/4 כוס אבקת קקאו מנופה ומקפלים בעדינות רבה על מנת לא לשבור את הקצף.
6. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר משונן.
7. מזלפים גבעות במרחקים של 2 ס"מ אחת מהשנייה. מפדרים במעט אבקת קקאו
8. בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות אופים במשך שעתיים עד שהמרנג יציב ונפרד בקלות מנייר האפייה.
9. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסא אטומה עד להגשה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים