שבועותעוגותיום הולדתאיוונה ומיכל – PETiT GATEAU

סמיפרדו ג'וני עם פירות יער

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(לעוגה בקוטר 22 ס"מ)

מוס פירות יער:
2 פודינג בטעם וניל צרפתי
4 מיכלים (1 ליטר) שמנת מתוקה להקצפה
½ כוס אגוזי לוז מסוכרים
½ כוס מלית דובדבנים
½ כוס פטל או פרי יער אחר (אפשר מהקפאה)
¼ כפית צבע מאכל ורוד (לא חובה)

ג'וני במלית פודינג:

4 גליליות וופל-ג'וני
1 פודינג בטעם וניל צרפתי
½ כוס (125 מ"ל) חלב
½ 1 כוסות (325 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה

אופן ההכנה

1. יוצקים את השמנת לקערת המיקסר. מוסיפים את הפודינג ומקציפים לקצף יציב.
2. מוסיפים אגוזי לוז מסוכרים, מלית דובדבנים, פטל וצבע מאכל (לא חובה).
3. מקציפים את כל הרכיבים עד שנטמעים בפודינג.
4. יוצקים לתבנית או טבעת בקוטר 22 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה. מעבירים להקפאה לשעתיים לפחות, עד שהמוס קפוא לגמרי.

הכנת הג'וני:

5. יוצקים חלב ושמנת לקערת המיקסר. מוסיפים פודינג בטעם וניל צרפתי ומקציפים לקצפת יציבה.
6. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
7. מוציאים את הסמיפרדו מהמקפיא. מניחים סביבו גליליות ג'וני. מזלפים לכל ג'וני קצפת.
8. עוטפים סביב בסרט סאטן. מגישים קפוא.

הוראות אחסון:

9. את הקצפת שנותרה אפשר לשמור במקפיא לשימוש אחר
10. מאחסנים במקפיא עד שבועיים. מגישים קפוא.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים