חגי תשריעוגיותאיוונה ומיכל – PETiT GATEAU

עוגיות מייפל ואגוזים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לעוגיות מייפל ואגוזים:

2 כוסות (280 גרם) קמח עוגות ועוגיות
קורט מלח
100 גרם אגוז מלך טחון
1 כוס (200 גרם) סוכר
200 גרם חמאה
¼ כוס (4 כפות) סירופ מייפל אמיתי
½ כפית קינמון טחון
½ כפית תמצית בטעם וניל

לרויאל איסינג:

1 חלבון מביצה מפוסטרת
1 כפית מיץ לימון
300 גרם אבקת סוכר maimon's (עד לקבלת הסמיכות הרצויה)
טיפות אחדות של צבע מאכל צהוב maimon's (לא חובה)

אופן ההכנה

הכנת העוגיות:
1. שמים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון ומעבדים במהירות איטית-בינונית עד לקבלת בצק.
2. משטחים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעתיים לפחות.
3. מרדדים לעובי הרצוי, קורצים צורות ומחזירים למקרר (או למקפיא לזירוז תהליכים) עד שהבצק מתקשה שוב.
4. מחממים את התנור ל-170 מעלות ואופים כ-15 דקות עד הזהבה.
זיגוג רויאל איסינג:
5. שמים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לקרם חלק, סמיך אך נוזלי (במרקם שנוח לזלף). אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים מעט חלבון, ואם דלילה – מוסיפים אבקת סוכר לפי הצורך.
6.מעבירים לשקית זילוף ומזלפים.
הסימן לסמיכות נוחה לעבודה: כאשר מטפטפים בכף "פסים" של זיגוג על הכמות הגדולה של הרויאל אייסינג, עוברות 10 שניות עד שהטפטוף נטמע מחדש בזיגוג.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים