עוגותשוקולד

עוגת שוקולד ושקדים ללא קמח

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית קפיצית קוטר 20 ס"מ משומנת ומרופדת בנייר אפיה
¼ כוס (25 גרם) שקד מולבן גרוס
250 גרם שוקולד מריר מעולה 66%
250 גרם חמאה רכה
¼ 1 כוסות (250 גרם) סוכר
6 ביצים מופרדות

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
2. טוחנים גס במעבד מזון את השוקולד, מוסיפים את השקדים.טורפים במיקסר את החמאה והסוכר לתערובת בהירה.
3. מוסיפים את החלמונים בהדרגה ולבסוף מקפלים פנימה את תערובת השוקולד והשקדים.
4. מקציפים את החלבונים לקצף רך, מקפלים רבע מהקצף לתערובת החמאה והשוקולד ואחר כך מקפלים לתוכה את יתרת הקצף.
5. מעבירים לתבנית ואופים כ-50 דקות עד שהעוגה יציבה אך לא יבשה.
6. ניתן להחליף את השקדים באגוזי לוז קלופים וקלויים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים