קינוחים

פאי קרם סוכר וקוקוס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 חבילה טארטלטים

למלית:
3 כפות קמח לבן מנופה
25 גרם חמאה
½ כוס חלב
½ מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
½ כוס סוכר
2 כפות סירופ בטעם מייפל
½ כפית תמצית וניל

לקישוט:
קוקוס לבן טחון
או קוקוס קלוי

אופן ההכנה
  1. ממיסים חמאה במחבת בחום בינוני. מוסיפים קמח ומערבבים כ-2 דקות. (אין לתת לקמח לשנות את צבעו לכהה יותר).
  2. מוסיפים למחבת את החלב, שמנת, סוכר, מייפל ותמצית וניל ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את האש לחום בינוני-נמוך ומערבבים 5-7 דקות עד שהתערובת מסמיכה. מסירים מהאש.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. ממלאים את הטארטלטים בתערובת כמעט עד הקצה ואופים עד שהמלית מתייצבת 10-15 דקות.
  6. מצננים לגמרי לפני ההגשה.
  7. מקשטים בקוקוס לבחירתכם ומגישים.

(שומרים בקירור)

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים